RStyle

Потърсете ни сега

0877 74 20 74

Как да изберем фирма за дограма

Всеки ден на пазара се появяват множество фирми за производство на дограма, които привличат потребителите с ниските си цени и нереалните гаранционни срокове. Всяка фирма Ви предлага най-доброто за Вас, но Вие как да се убедите в това?

Преди всичко обърнете внимание на репутацията на фирмата и нейния опит на пазара. Ако за фирмата нищо не е известно, ако не можете да намерите никаква информация нито в интернет, нито в специализираните издания, а нейните сътрудници не могат да Ви обяснят подробности по изпълнение на поръчката, трябва да се замислите.

Ако не изслушат Вашите желания, ако не Ви попитат за приблизителните размери на прозорците и вратите, ако Ви кажат направо някаква цена на квадратен или на линеен метър, тази цена съответно ще се промени в процеса на работа в посока нагоре и ще Ви заблуди. Относно такива фирми трябва да се особенно внимателни, тъй като нито една сериозна фирма няма да ви назове окончателна цена преди да узнае точните размери на Вашата дограма и нейната конфигурация.

Попитайте за профилите, с които работи фирмата, за обкова, за стъклопакетите, попитайте за най-добрия вариант, който биха Ви предложили конкретно за вашето жилище, попитайте с какво може да се направи компромис и за сметка на какво да е той, и с какво не може да става въпрос за компромис, питайте за всичко, което Ви интересува без да се притесняавате, че ще отегчите някого с Вашите въпроси. Все пак това е Вашата дограма и Вие търсите най-доброто решение!

Посетете офисите на фирмите, които сте си наблеязали като надеждни и поискайте да се запознаете с регистрационните им документи, а също така и със сертификатите, които притежават за произвежданата от тях продукция. В сериозните фирми тези сертификати са поставени на видно място, а също така има и изложени мостри на продукцията им.

Струва ли си да платите за некачествена продукция и обслужване?


Вие трябва да решите какво да изберете - доказания опит и професионализъм или по-ниската цена за сметка на качеството.

Изборът е Ваш!

Разгледайте нашите специални предложения и поръчайте вашата дограма днес!

ПОРЪЧАЙ
Copyright © 2021 RStyle (Радо Стил ЕООД)