RStyle

Потърсете ни сега

0877 74 20 74

За нас

R Style е компания за търговия и производство на алуминиева и PVC дограма, стъклени врати и витрини, комарници и алуминиеви врати и тяхната качествена и експресна поддръжка.

История

През 2004 година създадохме компанията „Радо стил” ЕООД, която в последствие прие търговското наименование R Style. Оттогава до днес, R Style не спира своя прогрес и развитие, съобразено с последните производствени стандарти и желанията на клиентите.

Мисия

Нашата мисия е да предлагаме бързи и рационални решения, съобразени с високите изисквания на купувачите. Желанието ни е да работим прецизно и почтено, така че да се гордеем с услугите, които предоставяме и да оставим чувство на удовлетворение у клиентите си.

Качество

Ние, екипът на R Style, сме горди с възможността да Ви предложим безспорно високо качество на изключително атрактивни цени! Разчитайте на надеждни решения и сигурни стандарти от началото до края.

Индивидуални решения

Предлагаме индивидуални решения на мига! Водещ приоритет за нас е умението да бъдем гъвкави и ефективни при разработването на уникални планове за всеки от Вас. Грижим се да покрием всички Ваши изисквания, като предложим максимума, що се отнася до нискобюджетните решения.

Производствена база

R Style разполага с последните разработки на машини и технологии от най-висок клас, а допълнителна гаранция за високия професионализъм и надеждност в услугите на компанията са дългогодишните ни партньори - немският концерн SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE и WEISS PROFIL България, утвърдени производители на PVC профилни системи и на алуминиеви профили. Производствената база на фирмата е разположена на площ от 200 кв. метра.

Ценова ефективност

Гордеем се с високият си професионализъм и лоялност, които се изразяват и във възможността да работим на конкурентни цени, изцяло в унисон с нуждите и бюджета на всеки клиент.

Предимства

Честност, ефективност, изграждане на доверие и целенасочени усилия към висока резултатност!

Поставяне на PVC дограма
Изработка на алуминиева и PVC дограма

Поставяне на алуминиева дограма

Разгледайте нашите специални предложения и поръчайте вашата дограма днес!

ПОРЪЧАЙ
Copyright © 2021 RStyle (Радо Стил ЕООД)