RStyle

Потърсете ни сега

0877 74 20 74

Алуминиева дограма

RStyle предлага и работи с цялата гама алуминиеви системи на WeissProfill

Системи с термо-непрекъснат мост

WP6000, WP8000, WP8100 - Всички те са много подходящи за вътрешен монтаж, притежават много добри механични качества и устойчивост на различни атмосферни въздействия.

Могат да отговорят на изискванията и на най-претенциозните клиенти с изключително богата гама на фолиа, които имитират разнообразие от дървесни текстури. В комбинация с практически неограничен избор и на цветови варианти (система RAL), придават завършен вид на всеки интериор и изключителна топлина и уют на Вашия дом.

Пълно разнообразие на профилите като големина, форма, дизайн, отваряемост и свобода на избор от стъклопакет или единично стъкло.

Моделите на системите разполагат със специален канал на крилото за бърз и лесен монтаж.

Пълни технически спецификации

WP6000 WP8000 WP8100

Системи с термо-прекъснат

WP7000, WP7100 – Системите с термо-прекъснат мост са изключително подходящи за външен монтаж и обичайните за марката много добри механични качества и устойчивост на различни атмосферни въздействия.

Полиамидната изолираща пластина има различна ширина в зависимост от модела на системата.

Отново срещаме богата гама на фолиа, които имитират разнообразие от дървесни текстури и неограничен избор и на цветови варианти (система RAL).

Алуминиева профилна система WP7100

Пълни технически спецификации

WP7000 WP7100

Фасадни системи WPW5000

Фирма RStyle произвежда и изгражда окачени фасади от алуминиева система на Weiss Profill - WPW5000.

WPW5000 предлага голям избор от профили за колони и хоризонтали, които позволяват изпълнение на почти всички архитектурни решения: вертикални фасади, наклонени фасади, полигонални фасади, зимни градини.

Отново срещате пълно разнообразие от цвят и дървесни декори.

Системата позволява вграждане на отваряеми алуминиеви прозорци и входни врати. Монтажната и ширина 50 мм, уплътнения EPDM (устойчивост на стареене). Възможност за остъкляване с външна AL капачка или структурно остъкляване със суха или силиконова фуга, както и комбинации от тях.

Пълни технически спецификации

WPW5000
Алуминиева профилна система WPW5000

Разгледайте нашите специални предложения и поръчайте вашата дограма днес!

ПОРЪЧАЙ
Copyright © 2021 RStyle (Радо Стил ЕООД)